АДЛ ИДЕАЛ - Комуникации - Фирми | Фирмен Каталог | Firmi.ovo.BG - Фирми | Фирмен Каталог | Firmi.ovo.BG
Четвъртък, 29.06.2017, 05:05
ФирмиБГ - Фирмен Каталог - България
Главна Регистрация Вход
Добре дошли, Гост · RSS
 
Сайт меню
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
OFERTINI.com
ofertini.com
FACEBOOK
Вход във форума
 Фирми | Фирмен Каталог | Firmi.ovo.BG
Главна » Сайт Каталог » Комуникации

АДЛ ИДЕАЛ
http://ideal-as.com/ 05.03.2014, 17:18
Фирмата е създадена през 1990 и е високо специализирана в областта на полиграфията.  
Многогодишният пазарен опит и резултатите от дейността на фирмата ни нареждат сред лидерите на пазара. Дейността ни обхваща цялата гама – от първоначалния замисъл до крайната реализация на различни видове печатни продукти като опаковки, етикети и материали за фирмена идентификация.  
Креативният екип се състои от специализирано студио за графичен дизайн, конструкторски отдел и предпечатна подготовка, които могат да реализират и най-невероятните идеи, а производствената част предлага офсет печат и всички спомагателни дейности като топъл печат, релеф, лакиране, ламиниране, щанцоване, каширане, лепене.  
Цялостното творческо и технологично оборудване на всички звена гарантират производствена гъвкавост, срочност и високо качество на продукцията. В основата на нашия успех са залегнали принципите, на които държим – решителност, старание, усърдна работа и силно желание за създаване на качествени полиграфически продукти.  
Нашият екип се състои от енергични личности с творчески умове, които работят усърдно за реализиране на качествените полиграфически решения.  
Ние разчитаме на ефективната комуникация с нашите клиенти, за да развием заедно най-добре тяхната марка и продукт, съобразно непрекъснатата промяна в изискванията на крайния потребител.  
Печатният процес и свързаните с него спомагателни операции, като всеки специфичен занаят, изискват богат опит и познания, които се придобиват с дългогодишна практика и постоянен интерес към овладяване на нови територии в сложния свят на печатното изкуство.  
След 20 години работа в областта на полиграфията, ние споделяме постигнатото и стремежът ни да продължим напред, обновявайки и разширявайки нашите познания и дейност.  
Характерен е затвореният цикъл на процеса, от създаване на изделието като идея, конструирането, разработването и подготовката на предпечата, преминаване през отделните етапи на производството и финализирането му като краен продукт.  
Цялото технологично оборудване и всички спомагателни звена гарантират производствена гъвкавост, срочност и високо качество на продукцията.  
Прегледи: 141 | Добавено от: boby_b_z | Рейтинг: 0.0/0
Общо коментари: 0
Име *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2017
Търси
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
SMS ВИП САЙТ
SMS ВИП ОБЯВА
OFERTINI.com
ofertini.com
INSERT.BG
   
Безплатен сайт конструктор - oVo