Фирми | Фирмен Каталог | Firmi.ovo.BG - Фирми | Фирмен Каталог | Firmi.ovo.BG
Четвъртък, 29.06.2017, 05:06
ФирмиБГ - Фирмен Каталог - България
Главна Регистрация Вход
Добре дошли, Гост · RSS
 
Сайт меню
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
OFERTINI.com
ofertini.com
FACEBOOK
Вход във форума
 Фирми | Фирмен Каталог | Firmi.ovo.BG
Главна » Сайт Каталог (39)

Авто-Мото [3]Администрация [0]Банки и Финанси [1]Битова Техника и Стоки [1]
Гуми и Пластмаси [0]Дизайн [0]Други [0]Енергетика | Суровини и Материали [1]
Електричество и Осветление, Електроника [1]Заведения и Хранене [1]Здравеопазване и Медицина [1]Застраховане [1]
Имоти и Строителство [2]Институции и Организации [0]Интернет [1]Информация и Медии [0]
Информационни Технологии [1]Компютри и Електроника [0]Комуникации [2]Култура и Изкуство [1]
Магазини и Аукциони [2]Мода и Козметика [1]Музика и Филми [0]Мебели и Обзавеждане [1]
Машини, Машиностроене [1]Метали, Металообработване [1]Наука и Образование [1]Онлайн Магазини [1]
Общество и Политика [1]Обувки и Кожени Изделия [0]Общинска и Държавна Администрация [0]Офис - Оборудване, Техника и Консумативи [0]
Портали и Търсачки [0]Право [0]Производство [2]Полиграфия | Издателства [0]
Развлечения [0]Реклама и Маркетинг [0]Работа, Бюра и Агенции [0]Селско и Горско Стопанство | Рибовъдство [3]
Софтуер и Хардуер [0]Спорт [0]Строителни Материали [1]Транспорт, Спедиция, Логистика [1]
Текстил и Облекла [0]Търговия [2]Туризъм и Пътувания [1]Услуги [1]
Училища, Университети [0]Хотели [1]Храни, Хранителни Продукти [1]Химическа Промишленост [0]

 
Дейноста на СТС Принт АД е свързана с печат на фолия за гъвкави опаковки , производството на многослойни фолиа (ламиниране) ,полагане на матови и кристални лакове за подобряване визията на печат както и производство на фолия за опаковки със студено залепяне (Cold Seal), разролване -разкрояване и др. http://www.stsprint.eu 
Производство | Прегледи: 371 | Добавено от: СТС Принт АД | Дата: 19.11.2014

Актуална уеб директория за български сайотве. Послания за подобряване на писателските умения, SEO способностите и дигиталните знания на любители и стартъп предприемачи от Иван Цъклев. Ревюта на мобилни приложения и устройства, книги и филми. http://copyblogwriter.com 

 

Интернет | Прегледи: 377 | Добавено от: Ivan Tsaklev | Дата: 23.06.2014

 
Стъклени миниатюри за декорация, арт пластики и ръчно изработени бижута от стъкло. Авторски уникати за любители на неподправения стил и арт произведенията. http://glassdove.com 

 

Онлайн Магазини | Прегледи: 334 | Добавено от: Glassdove | Дата: 23.06.2014

Открийте най-изгодните цени в София и резервирайте бързо и лесно. 57 Двойни стаи с двойно легло, баня, климатик, безплатен Wi-Fi интернет и кабелна TV – от 38 до 68 лв./стая в зависимост от типа на стаята и датата на резервация. easyHotel Sofia е първи представител на британската нискотарифна верига www.easyHotel.com , част от easyGroup Holding Ltd – www.easy.com (с 22 нискобюджетни компании). Резервациите се предплащат. Не се приемат резервации по e-mail, телефон или факс. http://www.easyhotel-sofia.bg 
Хотели | Прегледи: 1758 | Добавено от: easyHotel Sofia – Low Cost | Дата: 22.03.2014

Деликатес Житница е обновената марка, с която Ви представяме познатите и обичани месни продукти, досега известни с името на фирмата ни - „Деликатес 2” ООД. Зад марката стоят двама създатели, над 15 години опит, повече от 70 вида колбаси и екип от над 160 души, всеки от които е убеден, че няма по-хубаво от това да сложиш Нещо вкусно на трапезата.
Вярваме, че добрият вкус на всичко, което Ви предлагаме, е резултат от спазването на три важни принципа: качество, ефективност и безопасност. За нас това не са просто думи.
Качеството на продуктите ни се дължи на внимателно подбраните рецепти, на висококачественото месо и подправките, които използваме.
Ефективността на нашето производство е гарантирана от избора ни на оборудване – машините, с които преработваме месото, са на световни лидери в областта. За нас ефективността е важна, защото колкото по-ниски са разходите ни, толкова по-добра ще бъде цената, на която купувате нашите продукти.
Храни, Хранителни Продукти | Прегледи: 516 | Добавено от: Деликатес Житница | Дата: 06.03.2014

Фирма Космос работи с екип от квалифицирани преводачи, извършващи преводи на всякакъв вид документи от следните области: право, икономика, медицина, туризъм, техника и др. 
Приоритет на дейността са качеството и бързината на обслужването. 
В отговор на изискванията на своите клиенти ние предоставяме качествени устни и писмени преводи, редакция на текстове и локализация на сайтове в широка гама от области. Нашата цел е както да задоволим потребностите на индивидуалните си клиенти, така и да бъдем надежден партньор на българските и чуждестранните фирми, които се нуждаят от ефективни и комплексни решения в областта на превода.
Услуги | Прегледи: 435 | Добавено от: КОСМОС ЕООД | Дата: 06.03.2014

Акерман Електроник БГ е сред водещите български дистрибутори на електронни компоненти. Но ние сме и различни! Натрупаните за 22+ години знания и опит са посветени на вашия успех. Ние не доставяме номенклатурни номера, доставяме точните активни и пасивни компоненти, предлагайки ви точните заместители, намирайки алтернатива, когато най-силно се нуждаете от решение.
Ние търсим дълготрайно сътрудничество с вас. Опитваме се да отговорим напълно на Вашите изисквания за конкурентни цени  и кратки срокове за доставки.
Предмет на дейност: 
Акерман Електроник БГ е дистрибутор за България на: 
- Тexas Instruments – 4ти в света производител на интегрални схеми и развойни средства. 
- NXP (formerly Philips Semiconductor) 
- Водещ производител на транзистори, диоди, тиристори  и интегрални схеми; 
- Samtec - Висококачествени стандартни и специализирани конектори за радио- и телекомуникации; 
- Spectrum Digital – Развойни средства, eмулатори и програматори. 
- NSI – Индустриални клавиатури и посочващи устройства (TrackBalls) 
- Adeunis RF – Bluetooth и радио модули. Готови решения. 
- Sauris Gmbh – Развойни средства, eмулатори и програматори.
Търговия | Прегледи: 427 | Добавено от: Акерман Електроник БГ | Дата: 06.03.2014

„ТА Мондел  Травел"  ООД се занимава с организиране на самолетни и автобусни екскурзии в и извън страната, като акцентът на дейността на фирмата са европейски дестинации както за възрастни, така и за ученици. Предлаганите програми са разнообразни и включват различни градове и държави. Фирмата се гордее и с високо ниво на екскурзоводското обслужване, добро хотелско настаняване по предлаганите маршрути и перфектна организация. Мондел организира и екскурзии, които съчетават самолетно и автобусно пътуване. При този тип екскурзии, клиентите ни пътуват със самолет  до даден европейски град, където се приобщават към автобусна група, пътуваща по същата програма.
„ТА Мондел Травел"  ООД организира и индивидуални екскурзии съобразени  с изискванията и желанията и на най- взискателните ни клиенти. Пакетите които предлагаме на индивидуалните си клиенти могат да включват – хотелско настаняване, екскурзоводско обслужване, самолетни билети и различни видове резервации за музей и различни мероприятия.
„ТА Мондел Травел" ООД предлага и на своите клиенти и разнообразни круизни пътувания в Тихия, Индийския Океан и Средиземно море.
Нашата агенция е специализирана и в провеждането на симпозиуми, конгреси,  семинари и пътувания с цел обучение както в страната така и в чужбина.
От дълги години Мондел Травел специализира и в провеждане на ученически екскурзии. 
Туризъм и Пътувания | Прегледи: 788 | Добавено от: ТА Мондел Травел ООД | Дата: 06.03.2014

Фламинго Груп обединява няколко отделни компании, предлагащи продукти и услуги в различни сектори. Групата е посветена на усилията си да предоставя цялостни решения на своите клиенти чрез ненадминато обслужване, подкрепено от над 15 години опит.
Началото бе поставено от фирма Фламинго ООД, която е създадена през 1996 година с основно направление в сферата на транспортните услуги по море и суша и с основни дейсности: карго/ корабен брокер, корабно агентиране и митническо представителство и спедиция.  През 2007 година фирмата сключи договори с чешки заводи-производители с ексклузивни права за доставка на почистващи и перилни препарати. В последствие с увеличаване обема на работа и с цел подобряване качеството на усугите предлагани от нас отделихме различните дейности и така се създаде група от компании предлагащи услуги в различни сфери:
- Фламинго ООД - транспорт по суша, митническо представителство и спедиция, всякакъв вид застраховки
- Фламинго Шипинг ЕООД - брокераж и агентиране на кораби, траснпорт по море и въздух
- Фламинго Трейд ЕООД - търговия на едро и дребно с почистващи и перилни препарати
- Юнайтед Кепитълс Груп ООД - основна насоченост към туризма и собственик на Хотел Съндей намиращ се в гр. Китен, чудесно място за лятната почивката, както на нашите служители така и на много от нашите партньори и клиенти. 
Транспорт, Спедиция, Логистика | Прегледи: 328 | Добавено от: Фламинго Груп | Дата: 06.03.2014

Завод за телефонна апаратура, гр. Банско е създаден през 1967 г. с предмет на дейност "Производство на съоръжения, осъществяващи телефонни връзки”. През годините заводът е произвеждал релейни телефонни централи с малък капацитет, диспечерска апаратура, съоръжения за селищни автоматични телефонни централи, електронни /цифрови/ автоматични телефонни централи с малък капацитет, офис автоматични телефонни централи за 4 -12 абоната.
Комуникации | Прегледи: 406 | Добавено от: Завод за телефонна апаратура АД | Дата: 06.03.2014

Континвест ООД е създадено през 1993 година.
Дружеството е основен вносител в България на хлор- алкални продукти (солна киселина, натриева основа, метилен хлорид). 
През 2005 година изградихме инсталация за разливане на течен хлор във варели и бутилки и започнахме производство на натриев хипохлорит и ферихлорид за пречистване на отпадни и питейни води. 
През 2008 година започнахме производството на течен алуминиев сулфат, а през 2009 година на твърд алуминиев сулфат за очистка на питейни и отпадни води. 
Продуктите, използвани за очистка на питейни води (хлор, натриев хипохлорит и алуминиев сулфат) са регистрирани в Министерството на здравеопазването, съгласно действащата нормативна база, като годни за очистка на питейни води.
Имаме възможност да подгряваме продукти като натриева основа и оцетна киселина, което ни дава възможност да ги доставяме целогодишно на нашите клиенти.
Можем да Ви предложим различни опаковки- от 20 л туби до 1 000 л IBC контейнери.
Енергетика | Суровини и Материали | Прегледи: 431 | Добавено от: КонтинВеСт ООД | Дата: 06.03.2014

Дружество АБ - Асфалт и Бетон
e с предмет на дейност строителство, ремонт и поддържане на пътища и пътни съоръжения. Собственост на фирмата са кариера Клокотница, асфалтова база Крепост, строително-изпитватерна лаборатория, бетонов възел и мотелски комплекс Райски кът в околностите на гр. Харманли.
Certificate HU 04 / 0698
Дружество АБ - Асфалт и Бетон може да осъществи цялостен процес по изграждането на пътни обекти, както следва:
Проектиране на пътища и съоръжения;
Добив на инертните материали за направа на пътни основи, асфалтови смеси и бетонови разтвори;
Пътно строителство, включващо всички дейности по изграждането на земното и пътно легло, отводнителните съоръжения  водостоци, отводнителни окопи и дренажи, предпазни еластични огради;
Асфалтови работи  асфалтопроизводство, транспорт на готовата асфалтова смес, полагане и уплътняване;
Вертикална сигнализация и хоризонтална маркировка.
Имоти и Строителство | Прегледи: 488 | Добавено от: АБ АД | Дата: 05.03.2014

Гъшата кланица се намира в гр. Добрич, на Околовръстен път Добротица. Производството е разпределено в подходящи за целта отделни помещения: рампа за разтоварване на живите птици, кланична зала, зала за кланична дообработка, зала за разфасовка, опаковъчна зала, експедиция на готовите продукти, които отговарят на високите европейски изисквания. Разполага с шест хладилни камери, обособени за съхранение на суровина и готов продукт според технологията на производство от -35° до + 4° С.
Кланицата притежава още регистрации като обекти:
- Предприятие за храна за домашни любимци - Суровата храна за домашни любимци се произвежда от Странични животински продукти от 3 категория - крака, глави, кожи от шийки, метакарпални и дигитални кости на патици, употребява се като сурова храна само за домашни любимци и е негодна за консумация от човека. Тя преминава процес бързо замразяване с цел да се осигури запазване на продукта.
- Техническо предприятие за перушина - Мокро скубаната перушина се изсушава и е предназначена за износ за държави от ЕС. Тя служи за суровина за предприятия, в които допълнително се преработва.
Ръководството на „АГРОПЛАСМЕНТ - 92 - В АД” е разработило своята политика по качеството и безопасност на продукта, като средство за управление на фирмата с цел подобряване на вече постигнатите резултати.
Селско и Горско Стопанство | Рибовъдство | Прегледи: 417 | Добавено от: АГРОПЛАСМЕНТ 92 В АД | Дата: 05.03.2014

Автометан ООД е асоцииран член на Европейска Асоциация за автомобили на природен газ и изключителен представител за територията на България на ОМБ Салери (Италия), GN Group, SAFE S.r.l SAFE (Италия), Vitkovice Cylinders a.s. (Чешка република). Основната дейност на учреденото през 2002 г. дружество - Автометан ООД е доставка, пускане в експлоатация на станции за сгъстяване на природен газ и подръжка на станции за сгъстяване на природен газ – Базови станции (в зона с газопровод) и Локални станции (в зона без газопровод); преустройство на бензинови двигатели и дизелови двигатели за работа с природен газ като автомобилно гориво; доставка и окомплектоване на пакети и ремаркета за пренос на компресиран природен газ. Автометан ООД предлага оборудване за компресорни станции на метан: компресори, газ колонки, изсушители, газови резервоари, бутилки за КПГ, подходящи за всички марки автомобили и автобуси, всички видове АГУ за инжекционни и карбураторни бензинови автомобили, пълна гама фитинги и компоненти за газово оборудване и хидравлично оборудване. Автометан ООД си сътрудничи и работи с изявени специалисти от България, Италия, Аржентина, Холандия и Германия по преустройство на бензинови двигатели и дизелови двигатели за работа с двойно гориво дизел-метан. Автометан ООД успешно газифицира автобуси "Икарус 280”, "Volvo”, "Чавдар 11М4”, "Mercedes 305G”. Извършваното от Автометан ООД доставка и оборудване на метан станции отговаря на всички европейски изисквания. Клиенти на дружеството са „Ай Би Транс” - гр.Стара Загора, „Идагаз” - гр.Стара Загора, ”Виго Метан Газ” - гр.Камено, „М Газ” - гр.Русе, „Векта” - гр.Пловдив, „Омакс” - гр.Ямбол, „Темпо Петрол” - гр.София.
Производство | Прегледи: 462 | Добавено от: Автометан ООД | Дата: 05.03.2014

АСОЦИАЦИЯТА ЗА ЗАЩИТА НА ЗАСТРАХОВАНИ И ПОСТРАДАЛИ ПРИ ПЪТНО-ТРАНСПОРТНИ ПРОИЗШЕСТВИЯ е първата по рода си такава организация, която е създанена със следните цели: 
• Да подпомага, консултира и съдейства на пострадалите при ПТП лица за получаване на справедливо 
• Обезщетение за имуществени и неимуществени вреди; 
• Да участва съвместно с държавни органи, застрахователи и неправителствени организации в актуализиране 
• На законодателството в областта на застраховането; 
• Да разработва мерки, осигуряващи по-голяма безопасност на участниците в движението – водачи, пътници, пешеходци 
• Предприема инициативи за повишаване на застрахователната култура; 
• Да си сътрудничи с органите на КАТ, местното самоуправление и държавната администрация за повишаване на безопасността на движение; 
• Активно да си взаимодейства с водещи медицински заведения за осигуряване на компетентна медицинска помощ на пострадали при ПТП 
Заповядайте при нас, aкo: 
• Сте пострадал при катастрофа като пешеходец, пътник в МПС или пътник в обществения превоз; 
• Не знаете как да постъпите или какви документи са Ви необходими за получаване на обезщетение; 
• Правата Ви на застрахован са нарушени; 
• Имате нужда от информация по различните видове застраховки и обезщетенията по тях; 
Асоциацията Ви предлага: 
• Безплатна правна консултация за защита на правата Ви; 
• Съдействие пред български или чуждестранни застрахователи за получаване на справедливо обезщетение; 
• Професионални съвети за необходимите действия при катастрофа и процедурите за получаване на обезщетения; 
• Защита при отказ на застрахователя да изплати или при занижаване на полагащото Ви се обезщетение; 
• Препоръки за избор на подходящ за Вашите специфични нужди застрахователен брокер; 
В помощ на Асоциацията работят: 
Специалисти в областта на застраховането, съдебни лекари, авто-експерти, застрахователни брокери, адвокати. 
Общество и Политика | Прегледи: 387 | Добавено от: АЗПТ | Дата: 05.03.2014

Copyright MyCorp © 2017
Търси
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
SMS ВИП САЙТ
SMS ВИП ОБЯВА
OFERTINI.com
ofertini.com
INSERT.BG
   
Безплатен сайт конструктор - oVo